menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Mistrovství klubu - Informace o zajištění stravy a nápojů

26
srpen

 

 

Vážení členové našeho klubu a účastníci Mistrovství klubu na rány 2019, 

dovolte nám, abychom Vás informovali o tom, jakým způsobem bude zajištěno stravování pro účastníky Mistrovství klubu na rány. 

S ohledem na skutečnost, že dne 31.8.2019 ukončí svůj provoz stávající nájemce restaurace, nebude o víkendu restaurace vůbec v provozu. Nebude tedy možné si zde objednat jídlo ani nápoje. 

To ovšem neznamená, že bychom Vás při této zásadní sportovní události letošní golfové sezóny nechali o hladu a žízni. Naopak. Chystáme pro Vás na tento víkend pohoštění v tradičním duchu naší klubové pohostinnosti.

V sobotu a v neděli ráno bude pro Vás připravena bohatá snídaně s nápojovým a kávovým servisem. Na hřišti pak bude zajištěno rozšířené občerstvení včetně oblíbených lívanečků. Po hře Vás pak v prostoru kryté terasy bude čekat obědové menu. To vše již znáte z našich "Velkých" turnajů.

Co ale bude jiné je to, že v prostoru vinárny pro Vás připravíme otevřený bar - zde si budete moci bez omezení a dle libosti natočit pivo či limonádu. Dále budou pro Vaši konzumaci připraveny limonády (ZON,COLA, FANTA, SPRITE, TONIC). Budete si moci dát i vínečko. A nezapomínáme ani na kávu či čaj. To vše pro Vás bude připraveno k neomezené konzumaci.

A protože počítáme s tradičním sobotním večírkem, objednali jsme pro Vás na sobotu i podvečerní raut, který bude k dispozici až do úplného snězení. 

Jediné, co Vám nenabídneme je tvrdý alkohol, ale nezoufejte a vezměte si své oblíbené pití sebou, zajistíme Vám k němu skleničky a panáky. Počet lahví a druhů alkoholu na osobu není omezen:-)

A pokud se ptáte co Vás to bude stát, tak vězte, že pouze to, co sami budete chtít. Na recepci připravíme pokladničku a bude jen na Vašem zvážení zda a kolik nám do pokladničky přispějete. Zásadní je, abyste přišli, dobře si zahráli a poté se dobře bavili. 

Pozvání k večernímu posezení po Mistrovství klubu ovšem nepatří jen těm členům, kteří budou Mistrovství hrát, takže pokud budete mít chuť a náladu přijďte nebo přijeďte za námi. 

A ještě jedna poznámka, pokud byste se chtěli pochlubit jakýmkoliv svým uměním, ať už jde o hru na nějaký hudební nástroj nebo třeba pečení buchet, nenechejte si to pro sebe a podělte se s námi všemi. 

Už teď se těšíme na tuto neopakovatelnou událost a věříme, že toto klubové Mistrovství si na Kořenci opravdu užijeme.

Vaše správní rada