menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Players Party 2023

05
listopad

Ve čtvrtek 2. 11. 2023 se konala a tradiční Players párty, kterou každoročně zakončujeme juniorskou golfovou sezónu na Kořenci. Letos se párty zúčastnilo celkem 24 dětí v doprovodu rodičů. Sešlo se nás tak na 50 lidí a atmosféra byla výborná.

Součástí byla i dobrodružná patovací soutěž, která probíhala téměř za tmy a děti tak patovaly s čelovkami. Ocenění od šeftrenéra Tomáše Daula se pak dočkali nejen vítězové patovací soutěže, ale rovněž naši reprezentanti, a dále děti, které na Kořenci pravidelně trénují. Ceny si odnesly také děti ze Základní školy v Benešově, které pod vedením Honzy Kyzlinka trénují v rámci programu Se školou na golf. Tomáš Vrbický, jako vedoucí Tréninkového centra mládeže, pak představil novinky, které klub plánuje zařadit do příští sezóny TCM.

Pro děti bylo připraveno bohaté občerstvení, na kterém se podílel klub společně s PYTHAGOREM, a.s. a všichni účastníci si také mohli pochutnat na hamburgrech od OBR BURGER z Prostějova. Nechyběla ani tolik oblíbená čokoládová fontána.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě (Karolíně Jakubcové, Hance Rechové, Martinu Vendelbergrovi a Blance Vašicové) a také za hojnou účast dětem a jejich rodičům.

Fotky najdete ve fotogalerii.

Všem přejeme mnoho sportovních úspěchů do nadcházející golfové sezóny.